Optoteam fortsetter med ekspansjonen!

Optoteam fortsetter med ekspansjonen!

Arbeidsgiver: Optoteam AS
Stillingstittel: Optikere
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Utviklende jobb – Fleksibilitet og frihet – God lønn

Spesielt ser vi etter folk i Stavanger, Innlandet, Trondheim og Bergen

Optoteam er et norsk bemannings- og rekrutteringsbyrå med datterselskap i Sverige. Vi er 100% spesialisert innenfor optikk. I dag er vi 32 ansatte i Norge og 18 i Sverige. Vi opplever stor pågang etter våre tjenester. Noe vi setter stor pris på, men vi trenger flere på laget. Optoteam ble etablert i 2018. Vi er til for å gjøre det enklere å være optiker.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og i den forbindelse er vi på jakt etter flere optikere som kan tenke seg å bli en del av et av våre team.

Vår forretningsmodell bygger på lokale team. Som optiker hos oss vil du inngå i et av disse teamene, noe som betyr at du jobber mest lokalt. Har du ønske om å reise for å se mer av landet, eller ta oppdrag i Sverige er selvfølgelig det mulig. Vi har stort fokus på å skape en samarbeidskultur hvor våre ansatte vokser og trives. 

Vi kan love de rette en interessant og utviklende jobb i et miljø hvor optikerne er i fokus. Betingelsene er svært konkurransedyktige med stor grad av fleksibilitet og frihet.

De vi søker er autoriserte optikere med linsekompetanse. I første rekke er vi på jakt etter optikere med arbeidserfaring, men vi hører gjerne fra deg selv om du er nyutdannet. Vi er på jakt etter personer som har lyst til å prøve noe nytt og som trives med å lære nytt i nye miljøer. Vi kan garantere at du skal få bli med på en spennende og lærerik reise.

Vi kunne si mye om personegenskaper, men først og fremst bør du være en relasjonsbygger. Du er flink til å se mennesker og finner deg fort til rette i nye miljøer. Er du det tror vi nok du vil trives i Optoteam.

Ta en prat med oss da vel. Du kan ringe Thanh 952 39 778, Andreas 996 17 762, Lene 416 81 844 eller Tonje 920 86 960.

Eller send oss en kortfattet søknad med CV til [email protected]

Er du nysgjerrig og vil utforske litt på egenhånd besøk www.optoteam.no. Der finner du mye informasjon både om Optoteam og Ingebret.

Thanh Tran

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Thanh Tran

Stillingstittel: Daglig leder

Nettverk: LinkedIn

Telefon: +4795239778

Send din CV til oss slik at vi kan kontakte deg med informasjon om stillingen